Vi støtter fodbolden

Hos 25syv insisterer vi på at være de bedste inden for dansk fodbold. Det betyder selvfølgelig, at vi via Bet25 tilbyder landets største udbud af odds på dansk fodbold, men vores connection til de hjemlige rækker – fra Superligaen til serierne – bygger på meget mere end det.

Eksempelvis er vi at finde på mangt et dansk fodboldstadion, når vi med den unikke livescore-funktion bringer dugfriske opdateringer direkte ud til vores brugere. Samtlige kampe fra Superligaen og ned til de lokale rækker i form af Jyllandsserien, Albaniserien, Sjællandsserien og Københavnsserien kan således følges via Bet25-appen.

Udover den brede og nationale promovering af dansk fodbold, har vi hos 25syv høje ambitioner om også at støtte lokalt samt markere vores identitet som Silkeborg-virksomhed. Derfor er vi stolte af at kunne kalde os bettingpartner i Superliga-klubben Silkeborg IF, hvor vi med vores sponsorat, udlodning af billetter til fansene, SIF-events i Café Bet25 og meget mere er med til at fremme interessen for det lokale fodboldflagskib.