Café Bet25

Med hovedsæde i hjertet af Silkeborg og som sponsor af både Silkeborg IF og Silkeborg KFUM har Bet25 allerede en vis synlighed i det lokale gadebillede. Denne synlighed er naturligvis ikke blevet mindre efter åbningen af Café Bet25.

Udover events såsom meet-and-greet med profiler fra Silkeborg IF, FIFA-, Champions League- og Quiz-aftener osv. er trækplastret til Café Bet25 det unikke virtuelle fodboldspil med lokalt islæt. Hvad enten man er fan af eller spiller i Kjellerup, Gødvad, Silkeborg Boldklub eller en anden lokal klub, er det således muligt at vælge sit eget hold – naturligvis med de rigtige startopstillinger – i en virtuel fodbolddyst.

Med Café Bet25 lægger vi yderligere lag på 25syv-visionen om at skabe et økosystem af Media, Sport og Spil. I denne henseende er Media selvsagt ikke identisk med klassiske medier som eksempelvis vores egen LigaBold.dk, men grundprincipperne er de samme.

Hovedformålet med Café Bet25 er således at generere kunder til Bet25. Dette gøres først og fremmest ved at tilbyde et lokalt rum, hvor byens fodboldinteresserede kan kombinere netop fodbold med betting. I dette rum – eller univers om man vil – er vores mål via vouchers, tilbud, unikke features osv. at give kunderne et tilhørsforhold til Bet25. Ved at give dem en eksklusiv Bet25-oplevelse på Café Bet25, kan vi forhåbentlig og formentlig også gøre Bet25 til deres foretrukne bookmaker, når de forlader caféen.