Bet25

25syv-teamet har en stolt fortid inden for spilleverdenen. En fortid der trækker tråde til de største danske betting brands: Oddset og Bet24. Det første business brand i 25syv -regi var derfor helt naturligt et betting brand i form af Bet25.

Bet25 er et dansk sportsbetting-site med fed streg under dansk! Udover at være 100% danskejet, bosat i Danmark og i besiddelse af dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden pr. 1. marts 2014, bryster vi os af at have Danmarks største udbud af odds på dansk fodbold – fra Superligaen ned til Serie 3.

Trods relativt få år på bagen udgør Bet25´s produkt- og kundemedarbejdere Danmarks vel nok mest rutinerede onlinespillevirksomhed. Bevæbnet med viden om og erfaring fra det hjemlige marked har vi således sat os selv følgende krav, som har gjort os til Danmarks bedste sportsbettingudbyder fra dag 1:

- Bet25 tilbyder markedets største udvalg af odds på Superligaen og fodboldodds langt ned i de lavere serierækker.

- Bet25 har flest odds på dansk sport. Udover fodbold tilbyder Bet25 odds på bl.a. håndbold, badminton, basketball, ishockey, speedway, volleyball, Esport m.m.

- Bet25 har altid odds på begivenheder og konkurrencer såsom Melodi Grand Prix, Vild Med Dans, X-Factor, Danish Music Awards, Bodilprisen, Folketingsvalg og meget, meget mere.

- Bet25 har altid dansk kundeservice.