Livescore på dansk seriefodbold!

Vi kender det allesammen. Den klassiske SMS rundt til venner, familiemedlemmer eller måske ligefrem modstanderhold for at kende resultatet af en kamp.

Fremover behøver du dog ikke andres hjælp for at være opdateret. Den danske bookmaker, Bet25, er nemlig kommet på banen med en ny livescore-funktion, som giver mulighed for at følge samtlige kampe fra Superligaen og ned til de lokale rækker i form af Jyllandsserien, Albaniserien, Sjællandsserien og Københavnsserien.

- Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi er Danmarks bedste på dansk fodbold, og vores nye livescore-funktion er blot et tegn på, at vi hele tiden forsøger at optimere vores fokus på den front. Med den nye funktion bliver alt dansk fodbold nu samlet på ét sted, og samtidig gør vi det muligt at følge alle danske hold fra Superligaen og helt ned i de lokale serierækker, siger Nicolai Johansen, livescore-ansvarlig hos Bet25.

Livescore-funktionen er allerede nu tilgængelig via mobil og Bet25-appen. Der er således lagt stor vægt på, at man som serie-entusiast skal kunne følge sit hold overalt.

- Som hele Danmarks bookmaker føler vi en forpligtelse overfor alle de danske fodboldelskere, og derfor vil vi gerne give dem muligheden for at følge deres favorithold, hvad end det er i Superligaen eller i Jyllandsserien. Så uanset om man er tilhænger af Brøndby eller Brønderslev, kan man nu blive opdateret hver gang ens danske favoritklub er i aktion. På den måde kan de danske fodboldelskere altid have dansk fodbold lige ved hånden, og det synes vi, at de fortjener, lyder det fra Nicolai Johansen.

Livescore-funktionen kan benyttes på både www.bet25.dk via din mobiltelefon eller via Bet25-appen