Bet25 åbner sin første café i Silkeborg

Med bl.a. de to SIF-legender Søren Frederiksen og Christopher Poulsen bag disken, bliver der garanti for fodboldhørm i Café Bet25, som nu har åbnet dørene for gæster.

En ny café ser nu dagens lys i Silkeborg. Navnet er Café Bet25, som i de flotte rammer på Søndergade har ambitioner om at blive et nyt samlingssted for byens fodbold- og betting-interesserede. 

Bag Café Bet25 står den lokale bookmaker Bet25, der har hovedsæde på torvet i Silkeborg. Som sponsor af både Silkeborg IF og Silkeborg KFUM har Bet25 allerede en vis synlighed i bybilledet, og med åbningen af Café Bet25 bliver denne synlighed nu væsentligt større.

- Silkeborg er vores hjemmebane, og derfor skal Café Bet25 naturligvis også åbnes her i byen. Det går godt i spænd med vores store fokus på det lokale fodboldliv, hvilket også kommer til at kunne ses i caféen, fortæller Holger Kristiansen, direktør for Bet25.

Èt af de parametre, hvor Café Bet25 kommer til at skille sig ud, er via det virtuelle fodboldspil med lokalt islæt. Hvad enten man har et tilhørsforhold til Kjellerup, Gødvad, Silkeborg Boldklub eller en anden lokal klub, er det således muligt at spille på sit eget hold i en virtuel fodbolddyst.

- Det virtuelle fodboldspil, hvor man kan spille på lokale klubber, er ikke tidligere set i Danmark. Det bliver med garanti populært. Ikke mindst fordi det er de rigtige spillernavne fra klubberne, der toner frem på skærmen, hvilket er med til at give et endnu større tilhørsforhold til holdene, påpeger Holger Kristiansen.

Vender bøtten om
Med åbningen af Café Bet25 går Silkeborg-virksomheden en utraditionel vej. Klassiske detailforretninger vælger normalvis at åbne en fysisk butik for herefter at tilføje online salg. Hos Bet25 har vejen været den modsatte.

- Med Café Bet25 vender vi bøtten om så at sige. Fra udelukkende at have været online går vi nu over til også at tilbyde vores kunder nogle fysiske rammer, hvor fodbold og sport i almindelighed kan blive kombineret med betting i et fællesskab, lyder det fra Holger Kristiansen, som desuden kan berette om flere kendte ansigter i Café Bet25.

- Blandt vores ansatte i caféen er de to tidligere Silkeborg IF-stjerner Søren Frederiksen og Christopher Poulsen. De skal bl.a. være med til at skabe god fodboldhørm, så Café Bet25 kan blive et lokalt samlingspunkt for fodbold- og betting-interesserede. Og går det, som vi håber og tror, bliver det her startskuddet til flere caféer af sin slags rundt om i landet, slutter Holger Kristiansen. 

Café Bet25 afholder åbningsreception d. 16. juli, når Silkeborg IF åbner Superliga-sæsonen på udebane mod Lyngby. For yderligere spørgsmål kontakt Holger Kristiansen på tlf. 20235007.